Barion Pixel

Általános szerződési feltételek

Érvényes 2019. június 1-től

1. A Szolgáltató adatai

Cégnév: Nagyné Berki Erika e.v.
Székhelye: Mátételke, Jókai Mór utca 16.
Adószám: 55079741-1-23
Nyílvántartási szám: 8367202147

2. Általános szabályok

2.1. Jelen „Általános Szerződési Feltételek” szabályozzák a Szolgáltató tréningjeinek, tanfolyamainak és egyéni képzéseinek, és egyéb szolgáltatásainak igénybevételével kapcsolatos feltételeket.

2.2. A Szolgáltató külön megállapodást köthet az általa kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban, melynek speciális rendelkezései eltérhetnek a jelen rendelkezésektől.

3. Szerződő fél

3.1. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatásokat a Tanuló veszi igénybe.

4. A Szerződés létrejötte, a jelentkezés módja, módosítása, értesítési kötelezettség

4.1. Tanuló a Szolgáltató weboldalán meghirdetett (www.berkierikanails.hu) tréningekre és egyéni képzésekre online formában tud jelentkezni, a szabad helyek függvényében.

4.2 A jelentkezés az adott felületen indított, és teljesült sikeres bankkártyás fizetést követően válik elfogadottá,melyről a Tanuló emailben értesítést kap.

4.3. A sikeres jelentkezés és bankkártyás fizetés teljesülésekor a csoportos képzés szabad helyeinek száma eggyel csökken.

4.4 A sikeres bankkártyás fizetésről a Szolgáltató automatikusan elektronikus úton számlát a küld a Tanuló által megadott adatok alapján a megadott emailcímre.

5. Tanfolyamok díja, fizetési feltételek

5.1 Az aktuális szolgáltatások díjai a honlapon kerülnek feltüntetésre

5. 2 Fizetési lehetőségek: online, bankkártyás fizetéssel bizonyos esetekben előre utalással, különös, előre megállapodott esetben készpénzben a legkésőbb a tanfolyam megkezdésekor.

5.3 A Szolgáltató a Szerződő fél részére nyújtott szolgáltatásainak ellenértékére igényt tarthat a szolgáltatás igénybevétele előtt.

5.4 A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

6. Lemondási feltételek

6.1 A Tanuló a Szolgáltató visszaigazolását megküldését követően a foglalásának kötbérmentes lemondására jogosult, a képzést megelőző harminc napon túl.

6.2 30 és 15 nap közötti lemondás esetén a kötbér a tanfolyam díjának 75%-a

6.3 15 napon belüli lemondás esetén a kötbér a tanfolyam díjának 100%-a.

7. Tanfolyamok megtartása

7.1 A csoportos tanfolyamok, tréningek, képzések optimális létszámhoz kötöttek.

7.2 Amennyiben egy meghirdetett tréningre, tanfolyamra a jelentkezők létszáma e a tanfolyam kezdési időpontja előtt 15 nappal nem éri el az optimális létszámot a Szolgáltató a tanfolyamot, tréninget törölheti, vagy más időpontra jogosult áttenni. Ebben az esetben a Tanuló befizetése érvényes az új időpora, vagy kérésére a tanfolyam befizetett teljes díját a Szolgáltató visszautalja.

7.3 A meghirdetett tréning új időpontjáról, vagy törléséről a Szolgáltató elektronikus úton és telefonon keresztül értesíti a jelentkezőket.

8. Tanfolyamok menete

8.1 Tanfolyamok kezdési és zárási időpontja a weboldalon kerül meghirdetésre

8.2 A Tanuló vállalja, hogy a kezdési időpont előtt legalább 15 perccel megérkezik a helyszínre

8.3 A tréningek, tanfolyamok pontos helyszínét a Szolgáltató határozza meg és közli a jelentkezőkkel.

8.4 A tanfolyamok eszközigényét az adott tanfolyam kiírásánál tünteti fel a Szolgáltató.

9.Szerzői jogok

9.1 A résztvevők rendelkezésére bocsátott tananyagok résztvevők/tanulók általi másolása, harmadik személynek történő kölcsönzése, átadása tilos. Ennek ellenkezően, bizonyságot nyerő esetben a Tanulót további minden tanfolyamáról az oktató kizárhatja.

10. Titoktartás, adatvédelem

10.1 A Szolgáltató kijelenti, hogy a jelentkezések során megadott információkat és adatokat kizárólag saját, belsős nyomkövetési és adminisztrációs célokra használja, azt más cégnek, harmadik személynek – kivéve, ha arra törvény vagy jogszabály nem kötelezi – azt nem adja ki, és amennyiben erre külön felhatalmazást a jelentkező a jelentkezés során nem adott, marketing célokra nem használja. A weboldalon használt és egyéb levelezésből származó e-mail cím és jelszó felhasználó általi nem megfelelő kezeléséből származó károkért és visszaélésekért nem vállal felelősséget.