Barion Pixel

Árlista

Kedves Érdeklődő!

Igen, jól tudod, évekig igen nehéz volt a vendégkörömbe bejutni. A kizárólag “szalonos időszakban” teljesen betelt a naptáram, így nem tudtam új vendéget fogadni. Mára ez úgy változott, hogy heti kettő nap szalonmunkázok, a többi időben Mesterleveles Szakoktatóként tanítok, valamint a piacvezető műköröm alapanyag gyártó és forgalmazó Crystal Nails cég belső munkáiban veszek részt. Ám ez nem azt jelenti, hogy esélytelen vagy akár állandó vendégként, vagy egy-egy jeles alkalomra bejutni hozzám. A legmodernebb fejlesztésű anyagokkal és frézerekkel dolgozok, folyamatosan továbbképzem magam, a szakmám legkiválóbb hazai és orosz oktatóival. Alább találhatod az áraimat, s az elérhetőségemet.

Árlista

Természetes körömlemez megerősítése Fusion Géllel, zselével vagy porcelánnal, vagy ezek az anyagok kombinációjával, egyedi megítélés alapján, ami a te körömlemezed állapotához igazodik
S méret (a cuticulától a körmöd végéig számolt 16 mm-ig): 9 500 Ft.
M méret (16-18 mm): 12 000 Ft.
L Méret (18 mm-től hosszabb): 15 000 Ft.
Egyedi, hosszú méret: 20 000 Ft-tól.   

ANTIALLERGÉN ANYAGOKKAL gél lakkozás: S méret 9500 ft/szett – ez 2 réteg alapozó gélt, színt és fedő gélt tartalmaz

A fenti árakban benne van a szín, beépített díszek, valamint 2 köröm egyszerűbb díszítése, akkurátus kombinált manikűrrel.

Egyedi festés, dizájn: 8 000 Ft/óra.

Swarovski kövek: 30 Ft/db. (Bocsáss meg, nekem sem adják ingyen.)

Extrém formák: Stiletto, pipe, orosz és gótikus mandula, balerina, coffin hossztól függően: 15 000 Ft-tól.

Új építésű francia műköröm
S méret: 10 000 Ft.
M méret: 14 000 Ft.
L méret: 17 500 Ft.
Egyedi, hosszú méret: 22 000 Ft-tól.

Paraffinos kézápolás hámlasztással, mélyápolással: 4 200 Ft.

Pedi zselé egyedi elbírálás utáni árazásban történik, de minimum 7 500 Ft.

Körömprotézis építése kezeléssel, clotrimazol tartalmú speciális zselével: 2 500 Ft/köröm.

Az elkészülendő körmödhöz engedd meg, hogy az anyagot én válasszam ki. Ez fontos lehet a viselés tartóssága miatt is. Ha ragaszkodsz egy másik anyagfajtához, nem tudok garanciát vállalni a körmeidre. Minden más esetben a körmeid 7 napig garanciásak, utána munkadíj és anyagköltség ellenében tudom javítani, előre egyeztetett időpontban.

A bejelentkezett és le nem mondott, de meg nem jelent időponton lévő vendéget többé nem áll módomban fogadni. Ha tudod, hogy nem jössz el, kérlek, jelezd telefonon. Új vendéget csakis előleg befizetése után tudok fogadni. Ha nem jössz el, az előleget nem áll módomban visszatéríteni. A körmöd elkészülte alatt nem tudok fogadni más személyt (kísérőt) és kisgyermeket (komoly vegyszerekkel és éles eszközökkel dolgozok) sem. A műhelyemben lakik velem két skót lógófülű cica, ha allergiás vagy a cicaszőrre, kérlek jelezd előre, hogy a körmözés idejére áthelyezzem őket másik helyiségbe.

Bejelentkezés telefonon: +36 20 326-2879 napközben.

Köszönöm, hogy megtiszteltél a figyelmeddel:

Berki Erika
Mesterleveles Kézápoló és műkörömépítő szakoktató