Barion Pixel

Rólam

PÉNZRE VÁLTHATÓ TUDÁST ADOK NEKED

Nagyné Berki Erika vagyok, Kézápoló és műkörömépítő Mester, diplomás szakoktató, a Crystal Nails minősített szakoktatója, feleség, valamint három gyönyörű gyermek édesanyja.

Az első műkörmöm 1991-ben került fel, én magam pedig 1992 óta foglalkozok műköröm építéssel, eleinte hobbi szinten, magamnak, majd 1997 óta mellékállásban, 2007 óta pedig főállásban. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan tanultam, a szakmai fejlődésemben számos orosz és magyar oktató közreműködött. 

Tanulmányaimat Szegeden a József Attila Tudományegyetemen végeztem, majd hosszabb ideig újságíróként dolgoztam az Axel-Springer Kiadónál. A műköröm építés mellékállásban szinte terápiaként működött, a különféle bűnügyeket vagy belpolitikát taglaló cikk megírása mellett. Egyszer pedig eljött az a nap, amikor azt mondtam, csakis a szép körmökből szeretnék megélni. A sajtó pedig visszakerült a második helyre, hiszen szakújságíróként a mai napig rendszeresen publikálok.

Az orosz nyelvtudásomnak köszönhetően elsősorban orosz, ukrán és izraeli mesterektől tanultam.

Ebben a csodálatos és kreatív szakmában a fiatal pályakezdők és kisgyermekes anyák ugyanúgy megtalálják a számításukat, mint az ötvenes éveiket elhaladt pályamódosító nők. E szakma szépsége abban rejlik, hogy minden köröm egy-egy apró műalkotás, amiben benne van a mester tudása és érzelemvilága egyformán. Ez nem egy egyszerű szépségprotézis felépítése egy vendég körmére, ez több, mint művészet. A szép kéz és ápolt köröm által visszaadjuk a vendégeink önbizalmát, többé nem kell takargatniuk a kezüket. Helyreigazítjuk az esztétikai hibákat, tökéletessé varázsoljuk a legreménytelenebb kinézetű körmöket is.

Én ehhez a szakmához kívánok neked segítséget nyújtani. Minden magánoktatásomon holnapra pénzre váltható tudást adok neked. Felesleges körök nélkül, a legoptimalizáltabb bekerülési költséggel. A tanulóimnak az oktatás napjától fél éven át további ingyenes konzulensi lehetőséget kínálok. Ez az én garanciám, a te nálam szerzett tudásodért. Amit már holnap pénzre válthatsz, a vendégeid megelégedésére.

A csoportos oktatásaimra a kiírásnál megtalálod a szükséges anyag- és eszközlistát. Ha nincs valamid, ne aggódj, használd az enyémet. Szívesen adom. A magánoktatásokra semmit nem kell hoznod. Minden eszközt és anyagot én biztosítok számodra, valamint szükség szerint modellt is.