Barion Pixel

Rólam

PÉNZRE VÁLTHATÓ TUDÁST ADOK NEKED

Nagyné Berki Erika vagyok, Kézápoló és műkörömépítő Mester, diplomás szakoktató, a Crystal Nails minősített oktatója, feleség, valamint három gyönyörű gyermek édesanyja.

Az első műkörmöm 1991-ben került fel, én magam pedig 1992 óta foglalkozok műköröm építéssel, eleinte hobbi szinten, magamnak, majd 1997 óta mellékállásban, 2007 óta pedig főállásban. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan tanultam, a szakmai fejlődésemben számos orosz és magyar oktató közreműködött. Többekkel a mai napig baráti a viszonyunk. 

Tanulmányaimat Szegeden a József Attila Tudományegyetemen végeztem, majd hosszabb ideig újságíróként dolgoztam az Axel-Springer Kiadónál. A műköröm építés mellékállásban szinte terápiaként működött, a különféle bűnügyeket vagy belpolitikát taglaló cikk megírása mellett. Egyszer pedig eljött az a nap, amikor azt mondtam, csakis a szép körmökből szeretnék megélni. A sajtó pedig visszakerült a második helyre, hiszen szakújságíróként a mai napig rendszeresen publikálok.

Az orosz nyelvtudásomnak köszönhetően hamar barátságba kerültem kiemelt orosz oktatókkal. Éveken keresztül én voltam az első olyan külföldi oktatásokat szervező, aki orosz mesterek számára szervezett több napos magyarországi kurzusokat, fellépéseket.

Magyarország a műkörömipar európai Mekkája, a mesterek java a világ élvonalbeli körmösei, ugyanis a divatszakma most éli virágkorát. Ebben a szakmában a fiatal hölgyek és kisgyermekes anyák ugyanúgy megtalálják a számításukat, mint az ötvenes éveiket elhaladt pályamódosító nők. E szakma szépsége abban rejlik, hogy az ízléses körmök által minden nőnek visszaadhatjuk az önbizalmát. Ez nem egy egyszerű szépségprotézis felépítése egy vendég körmére, ez több, mint művészet. A szép kéz és ápolt köröm által visszaadjuk a vendégeink önbizalmát, többé nem kell takargatniuk a kezüket. Helyreigazítjuk az esztétikai hibákat, tökéletessé varázsoljuk a legreménytelenebb kinézetű körmöket is.

Én ehhez a szakmához kívánok neked segítséget nyújtani. Minden magánoktatásomon holnapra pénzre váltható tudást adok neked. Felesleges körök nélkül, a legoptimalizáltabb bekerülési költséggel. A tanulóimnak az oktatás napjától fél éven át további ingyenes konzulensi lehetőséget kínálok. Ez az én garanciám, a te nálam szerzett tudásodért. Amit már holnap pénzre válthatsz, a vendégeid megelégedésére.

A csoportos oktatásaimra a kiírásnál megtalálod a szükséges anyag- és eszközlistát. Ha nincs valamid, ne aggódj, használd az enyémet. Szívesen adom. A magánoktatásokra semmit nem kell hoznod. Minden eszközt és anyagot én biztosítok számodra, valamint szükség szerint modellt is.