Barion Pixel

Aquarell fátyolszirmos online képzés

6 990 Ft

2019. november 27. szerda 19 óra

Online élő oktatás fátyolszirmos akvarell festés témában.
Ha a képzésen részt veszel, a videót bármikor megtekintheted, visszanézheted korlátlan számban.

Leírás

2019. november 27. szerda 19 óra.

Ha ebben az időben nem tudod követni az oktatást, semmi baj, hiszen ezt követően a képzésen rögzített élő bejelentkezést visszanézhető videóként bármikor újra nézheted, amikor neked kényelmes. Így gyakorlatilag akkor tanulsz, amikor időd van rá. Nem kell utaznod, nem kell a csoportos képzésen tolongni, hogy láss valamit az oktató ecsetvonásaiból. A képzésen egy természetes szőrű, kettes vastagságú ecsetet fogok használni (CN Twixi) valamint aquarell festéket. Ez utóbbi nekem tubusos, pici pöttyöket nyomok ki egy iskolás festőpalettára.

Amit megtanulunk: egy rövid színösszhangzattan, festék hígítás, szirom forma kiképzés, festék visszavétel, egymásra helyezett áttetsző szirmok, fedés, kiegészítő díszítés.

Maga a technika rejt magában jó néhány trükköt, amit sima youtubos videókban soha senki nem mond el neked. Többek között ezekre is fény derül majd, s ezután saját színkeverésből, egyedi mintákat tudsz majd alkotni, hiszen ebből kettő egyformát aligha lehet festeni. A képzés ideje másfél-két óra, előre nem tudom, mert nem előre felvett videót töltök fel. A képzés ideje alatt és utána is nyugodtan kérdezhetsz kommentben, mindenkinek szívesen segítek. Online oklevelet fogok küldeni neked majd emailben, ennek részleteit a képzés csoportjában fogom megírni.

A részvételi díjat utalhatod az oldalon keresztül, vagy banki utalással az alábbi számlaszámra: 10402843-86705252-48561007 Nagyné Berki Erika. Ez utóbbi esetben a  közelmény rovatba kérlek írd meg azt a nevet, ahogyan a Facebookon megtalállak, hogy küldhessem neked az oktatás előtt a titkos csoportba a meghívót. Ha PayPalon fizetnél, használd a berkiera@t-online.hu email címet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aquarell fátyolszirmos online képzés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük