Barion Pixel

Half Move – mixed media oktatás a tavasz jegyében

1 290 Ft

Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatom, hogyan készül egy ilyen minta, milyen anyagokat és eszközöket használok. A leglényegesebb viszont az, hogy egy ilyen minta felfestéséhez nem szükséges semmilyen előképzettség, csupán a szereplő színek ügyes összeválogatása. A minta begyakorlása után látni fogod, hogy egyrészt gyors, másrészt egyszerű a felfestése, ami szalondíszítésben igencsak mérvadó. Az anyagcsoportokat úgy válogattam össze, hogy mindenütt elérhetőek legyenek, mindezek mellett mégsem drágák.
Ha szeretnéd megtanulni a képen látható minták elkészítését, vásárold meg most kedvezményes, bevezető áron az oktató videómat, melyt az 1290 Ft-os tandíj befizetése után azonnal elérhetővé válik és korlátlan számban megtekintheted.

Termékemre kétféle fizetési módot alkalmazhatsz: PayPal vagy Barion, online bankkártyás biztonságos fizetési lehetőség. A sikeres fizetés után az általad megadott emailedre megkapod a fiókod adatait, amivel belépsz az oldalmra és már látod is a megvásárolt tartalmakat.     

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Half Move – mixed media oktatás a tavasz jegyében” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük