Barion Pixel

Töltés technikai képzés

6 990 Ft

Online képzés, ahol élőben mutatom be és magyarázom el részletesen a zselés és a Fusion géles töltést.
A képzés ideje: 2020. 01.17. 14 óra 45 perctől. Ha épp ebben az időpontban nem érsz rá, semmiről sem maradsz le, ugyanis a videót ott hagyom az erre a célra kialakított titkos FB csoportba, s te bármikor hozzáférhetsz, és annyiszor nézheted meg, ahányszor csak akarod.

Ezen a töltést a lehető legtöbb aspektusból megvizsgáljuk, melyhez már te is gyűjthetsz és feltehetsz konkrét kérdéseket. A töltés hibátlan kivitelezése még mindig sokaknál neuralgikus, hiszen minden eset egyedi, s azonnali helyes döntéssorozatokat kíván. Megtanítom hogyan kezeljük a hibás, letört, berepedt, keresztben eltört, a levegős (cuticula felől, valamint a szabadszél felől, illetve a körömágy közepén) körmökkel, mit tegyünk, ha jókora zöld folt éktelenkedik az anyag alatt, milyen frézereket használjunk, hogyan kezeljük a más körmöstől érkező új vendég lenőtt körmét, a vegyes anyagfajta párosításokat, s még mindazt, amilyen kérdést feltesznek azok akik jelentkeznek a képzésre. Az online képzésen élőben mutatom be és magyarázom el részletesen a zselés és a Fusion géles töltést, melynek ideje: 2020. 01.17. 14 óra 45 perctől. Ha épp ebben az időpontban nem érsz rá, semmiről sem maradsz le, ugyanis a videót ott hagyom az erre a célra kialakított titkos FB csoportba, s te bármikor hozzáférhetsz, és annyiszor nézheted meg, ahányszor csak akarod. Utólag is be tudsz csatlakozni, sőt, kérdéseket feltenni.
- A képzés okleveles.
- Részvételi díj 6990 ft, melyet jelentkezés esetén az alábbi számlaszámra és névre kell elutalnod: 10402843-86705252-48561007 Nagyné Berki Erika, illetve paypal befizetést is intézhetsz az oldalon keresztül. Az utalás közlemény rovatába írd meg a neved úgy, ahogyan a Fb-on szerepelsz (ez alapján talállak meg és küldöm a meghívót a titkos csoportba) illetve azt is írd meg, hogy töltés online. Köszönöm a bizalmad, remélem hamarosan bandázunk online a töltés tanfolyamon.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Töltés technikai képzés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük