Barion Pixel

Oktatások, képzések

A nem iskolarendszerű felnőttoktatásaim keretein belül változatos palettát kínálok mindazoknak, akik a Kézápoló és műkörömépítő, valamint a Lábápoló szakmában látják a sikeres jövőképüket.

Csoportos oktatások

Az egyik legelterjedtebb továbbképzési forma. Előnye a kedvező ára, a csoportos közösségi jellege, a kapcsolatépítési lehetőségei és az előre prognosztizált tananyag. Oktatóként a megosztott figyelmem mellett is igyekszem minden tanulómmal külön is kooperálni. A létszám ezeken a képzéseken 5-10 fős lehet. Hátránya viszont az, hogy nem zárható ki egyetlen konkurensed sem, tehát előfordulhat, hogy a környezetedből még további körmösök is jelen lesznek. Ha felnőttként néhány ilyen csoportos képzés után az a tapasztalatod, hogy nem az általad elvárt ütemben fejlődtél, akkor ez a képzési forma nem neked való. Tapasztalatom, hogy felnőttek esetében a csoportos képzésen részt vevők mindössze fele tud fejlődést mutatni, míg a másik felének könnyen elképzelhető, hogy kidobott pénz lesz a csoportos képzés tandíja. Viszont kifejezetten neked való a csoportos képzés, ha a körülötted lévő kolléganők által létrehozott atmoszféra építőleg hat rád, inspirál mások igyekezete, kellőképpen alkalmazkodó vagy, s úgy érzed, a képzésen készült fotók alapján otthon még sokszor megpróbálhatsz begyakorolni egy-egy mintát vagy munkafázist. Minden csoportos képzésen létrehozunk egy messenger csoportot a jelenlévők számára, ahová bekerül minden fázisfotó, ami utólag is segít a gyakorlásban. A csoportos oktatások kiírásánál (dátum, helyszín, kezdési és vége időpont, tananyag) kattints a “jegyet veszek” ikonra, hogy biztosítsd a helyed az adott csoportba. Amint a jegyed ára átutalásra került, máris befoglaltad a helyed. Ha mindezek ellenére sem jössz el a képzésre, kérlek értsd meg, a jegyed árát nem áll módomban visszautalni. Lemondás esetére az ÁSZF érvényes, kérlek, olvasd át figyelmesen!

Egyéni képzés

Itt minden rólad szól. Még azt is Te határozod meg, hogy mikor kezdjünk és mikor fejezzük be. (Azért a reggeli 9 órás kezdés mindenkinek meg szokott felelni.) Közös egyeztetés alapján te határozod meg, hogy mit szeretnél tanulni. Ebben az esetben azonban kérlek, hogy ne egy fél éves kurzus anyagát próbáld meg felvenni tőlem hat-hét óra alatt, mert nem fog menni. Szívesen megnéznék fotón pár korábbi munkádat, annak feltérképezésében, hogy milyen fejlettségi szinten vagy. Ha külföldről érkezel, esetleg több napra, segítek szállást foglalni, illetve segítek a közlekedésben is. Szakmailag mindent el fogok követni azért, hogy közös hullámhosszra kerüljek veled, s elérjük azt a célt, amit az adott napra kitűztél magadnak. Az egyéni képzésre az égvilágon semmit sem kell hoznod magaddal, minden szükséges anyagot és eszközt én biztosítok a számodra. Ha szükségesnek látjuk, a modellt is én biztosítom, ami benne fogalatatik a napra megvásárolt jegyed árában. Ezen kívül korlátlanul fogyaszthatsz frissen őrölt, főzött kávét, lattét, habos capuccinot, nyáron jeges kávét, télen forró gyümölcs teát, ásványvizet, de kérlek, pakolj egy szendvicset magadnak, ugyanis olyan szűk mikroklímában élek, ahol nem tudunk kaját rendelni. Kérlek, jelezd előre, ha macskaszőr allergiád van, vagy általában nem viseled jól a macska közelségét. Egy fegyelmezett skót lógófülű cica is bejáratos a műhelyembe, ilyenkor őt máshol kell elhelyeznem. Az oktatások kiírásánál, amit előzőleg veled leegyeztettem (dátum, helyszín, kezdési és vége időpont, tananyag) kattints a “jegyet veszek” ikonra, hogy biztosítsd a helyed az adott napra, napokra. Amint a jegyed ára átutalásra került, máris befoglaltad a helyed. Ha mindezek ellenére sem jössz el a képzésre, kérlek értsd meg, a jegyed árát nem áll módomban visszautalni. Lemondás esetére az ÁSZF érvényes, kérlek, olvasd át figyelmesen.

Páros tréning

Tananyagát és struktúráját tekintve abszolút megegyezik a magán képzéssel, de nem egyedül vagy, hanem ketten vagytok, ugyanazzal a tananyag igénnyel. Ilyen képzésre jelentkezhetsz egymagad is úgy, hogy közösen keresünk párt neked, de jöhetsz a körmös barátnőddel is. Itt viszont egyeztetnünk kell a szükséges eszközökkel kapcsolatban, ellenben anyagot nem kell hoznod. Díszítő képzésen párhuzamosan foglalkozom mindkettőtökkel, technikai képzésen pedig egymáson gyakoroltok, így élvezve azt az előnyt, hogy nem csak a saját hibáidból, hanem a párod hibáiból is tanulhatsz. A képzés rendkívül intenzív, minimális szünettel. (Ha dohányzol, azt figyelembe vesszük.) A páros tréning igen vonzó előnye az ára, ugyanis olcsóbb, mint egy egész napos magánképzés, mégis hasonlóan hatékony, s nem kell tartanod attól, hogy egy csoportos oktatás során a konkurensed is beül melléd tanulni. A páros tréning alkalmával nem csupán manuális tudást adok neked, hanem segítek a tapasztalataimmal az üzleti fejlődésedben. Tanácsot, ötletet adok a vendégköröd bővítésére és az állandó vendégkör kialakítására, segítek a konfliktusok mérlegeléseiben, valamint minden felmerülő témát átbeszélünk. Ugye remekül hangzik? Az oktatások kiírásánál, amit előzőleg veled és a tanuló pároddal leegyeztettem (dátum, helyszín, kezdési és vége időpont, tananyag) kattints a “jegyet veszek” ikonra, hogy biztosítsd a helyed az adott napra, napokra. Amint a jegyed ára átutalásra került, máris befoglaltad a helyed. Ha mindezek ellenére sem jössz el a képzésre, kérlek, értsd meg, a jegyed árát nem áll módomban visszautalni. Lemondás esetére az ÁSZF érvényes, kérlek olvasd át figyelmesen.

Játszóház

A szakmai újdonságokból merített új díszítő tananyagaim elsőként mindig a már meglévő tanítványaim körében kerül meghirdetésre, “JÁTSZÓHÁZ” címmel. Ezen a csoportos képzésen hat főnek adok lehetőséget, hogy elsőként tanulja meg tőlem friss trendet, azaz az általam kidolgozott új díszítő tananyagot. Fajsúlyában cseppet sem alacsonyabb rendű, mint egy nívós csoportos képzés, de mégis mindenben más. Nincs feszes tanmenet, gyakorlásra szánt keretidő, mégis több design készül el, mint egy csoportos képzésen, ahol a leglassabb tanulót is bevárjuk. Kötetlen, fesztelen, itt biztosan nem ül le veled egy csoportba a konkurensed, erre kínosan figyelek. Ez a nap leginkább rólunk szól, körmös csajokról, hozunk csokit, kekszet, fűszeres kávét szürcsölünk, bármikor rágyújthatsz, vagy ehetsz egy fánkot. Általában kellemes baráti társaságok jönnek össze, s ha valakivel mégsem ismernétek egymást, a nap végére itt biztosan barátságba kerültök. Szokott lenni ajánlott anyag/eszközlista, ami leginkább a díszítő tip és az ecseteid, a többi alapanyagot én biztosítom a számodra, amit erre alkalmas tartóban/palettán haza is vihetsz. A tandíjad, azaz a jegyed ára pedig bátran állíthatom, hogy országosan a legalacsonyabb: a csoportos ár fele. Igen, jól olvastad. Egy remek képzés, baráti körben, kötetlenül, de mégis a fejlődés jegyében, féláron. Ez az én honoráriumom azért, mert valaha egyszer vagy többször nálam tanultál. Köszönöm, hogy megtisztelsz ismét a bizalmaddal. A Játszóházi nap kiírásánál, (dátum, helyszín, kezdési és vége időpont, tananyag) kattints a “jegyet veszek” ikonra, hogy biztosítsd a helyed az adott napra. Amint a jegyed ára átutalásra került, máris befoglaltad a helyed. Ha mindezek ellenére sem jössz el a képzésre, kérlek, értsd meg, a jegyed árát nem áll módomban visszautalni. Lemondás esetére az ÁSZF érvényesek, kérlek olvasd át figyelmesen.  

Online tanfolyamok

Előre meghatározott időben, egy titkos Facebook csoportban lezajló oktatás, melyet nyomon követhetsz, a hozzászólásoknál kérdést tehetsz fel. A titkos csoportba azokat a személyeket veszem fel, akik jelezték részvételi szándékukat s az erre kiírt tandíjat a kezdési idő előtt legkésőbb egy órával elutaltak. (Hétvégi oktatásnál az utalást a hét utolsó munkanapján reggel el kell utalnod.) Az oktatásról készült élő bejelentkezés a csoport tagjainak ingyenesen fél évig akárhányszor visszanézhető, utólagosan kérdés tehető fel az oktatónak. Az oktatások lehetnek egy-egy munkafolyamatot, mintát bemutató időtartamúak, valamint előre meghatározott idejűek. Figyelembe veszem, hogy korlátozott szabadidővel rendelkezel, ezért az oktatásaimat részekre bontom. Ennél fogva olcsóbbak is, s előre eldöntheted, melyik részbe kapcsolódj be. Online oktatásra jelentkezhetsz akár egyénileg is, ilyenkor csakis neked magyarázok, s te, akárhol is vagy a világban, ugyanúgy online visszafelé is mutatod nekem hogy hol tartasz és milyen eredménnyel végzed az aktuális részfeladatot. Ha valamit nem értesz, annyiszor térünk vissza a kérdéses fázisra, ahányszor csak szeretnéd. Ezek a videók is ugyanúgy visszanézhetőek fél évig ingyenesen. Az egyéni online oktatás ára ezért drágább, mint az online csoportos oktatás. Az online oktatás kiírásánál, (dátum, kezdési és vége időpont, tananyag) kattints a “jegyet veszek” ikonra, hogy biztosítsd a helyed az adott napra. Amint a jegyed ára átutalásra került, máris befoglaltad a helyed. Ha mindezek ellenére nem veszel részt az élő online képzésen, kérlek, értsd meg, a jegyed árát nem áll módomban visszautalni. A titkos csoportba beteszlek, s utólag meg tudod nézni fél évig a videót.

Nail Assistant

Minden tanulómnak a képzését követő fél évig (gyakran sokkal tovább is) ingyenesen, munkaidőben vagy kicsivel azután a rendelkezésére állok, messengeren vagy viberen. Ha bármilyen bizonytalanságod van, kérdés merül fel benned, vagy egyszerűen csak nem emlékszel valamire, írj nekem, küldj fotót a megoldandó problémáról, s én még azon a napon válaszolok. Sürgős esetben (nem baj, ha előfordul) csörgess meg, hogy figyeljek a telefonra, s azonnal reagáljak a kérdésedre. Mindezt azért, mert számomra fontos a tanítványaim fejlődése. Így a Tiéd is. A biztonság, hogy nem engedem el a kezed a képzés befejezésekor, megfizethetetlen. Pont ezért ingyenes. 🙂