Barion Pixel

Csoportos képzések

Az egyik legelterjedtebb továbbképzési forma. Előnye a kedvező ára, a csoportos közösségi jellege, a kapcsolatépítési lehetőségei és az előre prognosztizált tananyag. Oktatóként a megosztott figyelmem mellett is igyekszem minden tanulómmal külön is kooperálni. A létszám ezeken a képzéseken 5-10 fős lehet. Hátránya viszont az, hogy nem zárható ki egyetlen konkurensed sem, tehát előfordulhat, hogy a környezetedből még további körmösök is jelen lesznek.

Ha felnőttként néhány ilyen csoportos képzés után az a tapasztalatod, hogy nem az általad elvárt ütemben fejlődtél, akkor ez a képzési forma nem neked való. Tapasztalatom, hogy felnőttek esetében a csoportos képzésen részt vevők mindössze fele tud fejlődést mutatni, míg a másik felének könnyen elképzelhető, hogy kidobott pénz lesz a csoportos képzés tandíja. Viszont kifejezetten neked való a csoportos képzés, ha a körülötted lévő kolléganők által létrehozott atmoszféra építőleg hat rád, inspirál mások igyekezete, kellőképpen alkalmazkodó vagy, s úgy érzed, a képzésen készült fotók alapján otthon még sokszor megpróbálhatsz begyakorolni egy-egy mintát vagy munkafázist. Minden csoportos képzésen létrehozunk egy messenger csoportot a jelenlévők számára, ahová bekerül minden fázisfotó, ami utólag is segít a gyakorlásban.

A csoportos oktatások kiírásánál (dátum, helyszín, kezdési és vége időpont, tananyag) kattints a “jegyet veszek” ikonra, hogy biztosítsd a helyed az adott csoportba. Amint a jegyed ára átutalásra került, máris befoglaltad a helyed. Ha mindezek ellenére sem jössz el a képzésre, kérlek értsd meg, a jegyed árát nem áll módomban visszautalni. Lemondás esetére az ÁSZF érvényes, kérlek, olvasd át figyelmesen!

Jelenleg elérhető csoportos képzések