Barion Pixel

Magánoktatás

Itt minden rólad szól. Még azt is Te határozod meg, hogy mikor kezdjünk és mikor fejezzük be. (Azért a reggeli 9 órás kezdés mindenkinek meg szokott felelni.) Közös egyeztetés alapján te határozod meg, hogy mit szeretnél tanulni. Ebben az esetben azonban kérlek, hogy ne egy fél éves kurzus anyagát próbáld meg felvenni tőlem hat-hét óra alatt, mert nem fog menni.

Szívesen megnéznék fotón pár korábbi munkádat, annak feltérképezésében, hogy milyen fejlettségi szinten vagy. Ha külföldről érkezel, esetleg több napra, segítek szállást foglalni, illetve segítek a közlekedésben is. Szakmailag mindent el fogok követni azért, hogy közös hullámhosszra kerüljek veled, s elérjük azt a célt, amit az adott napra kitűztél magadnak.

Az egyéni képzésre az égvilágon semmit sem kell hoznod magaddal, minden szükséges anyagot és eszközt én biztosítok a számodra. Ha szükségesnek látjuk, a modellt is én biztosítom, ami benne fogalatatik a napra megvásárolt jegyed árában. Ezen kívül korlátlanul fogyaszthatsz frissen őrölt, főzött kávét, lattét, habos capuccinot, nyáron jeges kávét, télen forró gyümölcs teát, ásványvizet, de kérlek, pakolj egy szendvicset magadnak, ugyanis olyan szűk mikroklímában élek, ahol nem tudunk kaját rendelni. Kérlek, jelezd előre, ha macskaszőr allergiád van, vagy általában nem viseled jól a macska közelségét. Egy fegyelmezett skót lógófülű cica is bejáratos a műhelyembe, ilyenkor őt máshol kell elhelyeznem.

Az oktatások kiírásánál, amit előzőleg veled leegyeztettem (dátum, helyszín, kezdési és vége időpont, tananyag) kattints a “jegyet veszek” ikonra, hogy biztosítsd a helyed az adott napra, napokra. Amint a jegyed ára átutalásra került, máris befoglaltad a helyed. Ha mindezek ellenére sem jössz el a képzésre, kérlek értsd meg, a jegyed árát nem áll módomban visszautalni. Lemondás esetére az ÁSZF érvényes, kérlek, olvasd át figyelmesen.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.