Barion Pixel

Magánoktatás

Itt minden rólad szól. Még azt is Te határozod meg, hogy mikor kezdjünk és mikor fejezzük be. (Azért a reggeli 9 órás kezdés mindenkinek meg szokott felelni.) Közös egyeztetés alapján te határozod meg, hogy mit szeretnél tanulni. Ebben az esetben azonban kérlek, hogy ne egy fél éves kurzus anyagát próbáld meg felvenni tőlem hat-hét óra alatt, mert nem fog menni.

Szívesen megnéznék fotón pár korábbi munkádat, annak feltérképezésében, hogy milyen fejlettségi szinten vagy. Ha külföldről érkezel, esetleg több napra, segítek szállást foglalni, illetve segítek a közlekedésben is. Szakmailag mindent el fogok követni azért, hogy közös hullámhosszra kerüljek veled, s elérjük azt a célt, amit az adott napra kitűztél magadnak.

Az egyéni képzésre az égvilágon semmit sem kell hoznod magaddal, minden szükséges anyagot és eszközt én biztosítok a számodra. Ha szükséges, külön óradíjért modellt is szervezek neked. (a modellek általában napidíjasok). Ezen kívül korlátlanul fogyaszthatsz frissen őrölt, főzött kávét, lattét, habos capuccinot, nyáron jeges kávét, télen forró gyümölcs teát, ásványvizet, de kérlek, pakolj egy szendvicset magadnak, ugyanis olyan szűk mikroklímában élek, ahol nem tudunk kaját rendelni. Kérlek, jelezd előre, ha macskaszőr allergiád van, vagy általában nem viseled jól a macska közelségét. Két fegyelmezett skót lógófülű cica is bejáratos a műhelyembe, ilyenkor őt máshol kell elhelyeznem.

Az oktatások tematikai meghatározása és annak egyéb körülményei miatt kérlek keress telefonon vagy Fb messengeren. 

Egy napos magánképzés ára 59.900 ft, NailClub tagoknak 49.900 ft, amit a jelentkezéskor kell befizetni. Lemondás esetére az ÁSZF érvényes, kérlek, olvasd át figyelmesen.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.