Barion Pixel

VIZUÁLIS FEJLESZTŐ TRÉNING

Örömmel számolok be neked arról, hogy végre megvalósult egy régi nagy célom: mobiltelefonnal fotózni taníthatok műkörmösöket, hogy ezáltal prémium kategóriás, trendalkotó módon jelenítsék meg a social média felületén a munkájukat.

A vizualitás világában élünk, manapság egy fotó alapján választanak szakembert azok is, akik szinte bármit megengedhetnek maguknak. Ezt a vizualitási igényt kell kiszolgálnunk, magas szinten, s ezáltal bevonzani egy minőségibb és fizetőképesebb vendégkört. (magyarázhatnám itt hosszan még, hogy miért fontos prémium kategóriás képekkel kommunikálnod kifelé, de ha már érdekel a vizuális kurzusom, hát ott megtapasztalhatod, hogyan manifesztálódik a profizmus a minőség oltárán egyetlen fotóban.

Mit fogunk tanulni?

Megtanuljuk a fény beesési szögét megállapítani, vizuálisan egy életre begyakoroljuk a fény-árnyék hatást, komponálunk fotókat, amihez kellékeket és egy asztali lámpát én hozok. Neked az a dolgod, hogy az egyik kezeden legyen egy hibátlan manikűrözött új köröm (teljesen mindegy hogy milyen, amit te szeretsz) ha pasi kolléga vagy, akkor is friss férfi manikűrrel érkezz az egyik kezeden. Megtanuljuk a kézpózolást, a szerinted fotóra alkalmatlan kéz fotózását (ebből van nekünk a legtöbb) és fotózunk kreatív komponálás után terméket és eszközt is. Ha van kedvenc terméked, vagy eszközöd, nyugodtan elhozhatod makulátlanul tisztán.

Megtanuljuk a social média rettegett algoritmusai alapján a fotóinkat megkomponálni és ezáltal kiemelkedni a többi körmös közül.

A tréning helyszínére hozok hátteret, kéz-kelléket,  virágot, egyebeket, látni fogod, hogy neked  otthon majd miket kell beszerezned a saját képi stílusodhoz. Ne aggódj, ezek jobbára minimális költségvetésű, vagy teljesen ingyenes kellékek.

Fogom a kezeddel a telefonod, vezetem a téma felett és elemezzük a  fényeket a kijelződön. Megtanuljuk a kész képet vágni, szükség szerint utómunkázni, ami nem azonos a retusálással. Ajánlok a telódra app-okat, amivel ezek gyerekjátékoknak fognak tűnni. Komponálunk story alapokat is a Story-tellinghez.

Kiaknázzuk a telefonodban rejlő lehetőségeket, de sajnos az is előfordulhat, hogy az lesz a tréning legnagyobb tanulsága számodra, hogy venned kell egy profibb telefont, mint munkaeszközt. (beszélünk majd erről is.)

Reményeim szerint a tréning 5 órájában elkészítünk legalább 5 darab, posztolásra alkalmas prémium kategóriájú fotót.

Ezek alapján otthon, a saját környezetedben képes leszel a saját mobiloddal további képeket elkészíteni, akár kreatív témában, akár körömfotózás témában. (ha elakadsz, bármikor kérhetsz segítséget a későbbiekben is.) Ezt követően pedig folytatjuk virtuálisan tovább, létrehoztam egy zárt Facebook csoportot az összes vizuális tanítványom számára, akik a tréning után bekerülnek ide és továbbra is kreatív ötleteket osztunk meg egymással, kérdezési lehetőség van és kapcsolattartás az egyre gyarapodó vizuális beállítottságú kolléganőkkel/kollégákkal, sőt, néha egy-egy feladatot is felteszek majd.

A képzés 5 órás, a részvételi díj 38 ezer ft, amit a jelentkezéssel egyidejűleg előre kell befizetni.

Jelentkezés esetén kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a helyszínt és a részleteket.